torstai 7. huhtikuuta 2016

Pinaattiletut

Siskoni teki iltapalaksi itselleen ja 3-vuotiaalle pojalleen pinaattilettuja. Alkuperäinen ohje löytyy googlettamalla maailman parhaat pinaattiletut. Siskoni käytti Lidlin tuoretta babypinaattia. Koko taikina sekoitettiin blenderissä ja kaadettiin siitä suoraan kuumalle rasvaiselle pannulle. Nam nam! :)

Lettutaikina:
350 g tuoretta pinaattia
5 dl täysmaitoa
3 munaa
2,5 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
ripaus muskottipähkinää
3 rkl sulatettua voita

Huuhtele pinaatti ja laita blenderiin kaikkien muiden ainesten kanssa. Blendaa tasaiseksi. Anna taikinan levätä puolisen tuntia. Paista öljyllä tai voilla kuumalla pannulla ja tarjoile puolukkahillon kera.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti