perjantai 19. heinäkuuta 2019

Suolainen pannukakku

Olen pari kertaa maistanut kavereiden tarjoamana suolaista pannukakkua, mutta en ole sitä ikinä itse tehnyt. Ekaa kertaa ikinä tein suolaista pannaria tänään ja siihen päätyi vähän kaikkea mitä kaapista löytyi. Pakkasesta löytyi kinkkusuikaleita ja hemapa:n jämät. Jääkaapissa minulla oli munia ja juustoa. Siitä se sitten lähti.


Taikina:
4 munaa
6 dl maitoa
1 tl suolaa
0,5 dl öljyä

Täyte: 
100 g kinkkusuikaleita
200 g hemapa
100 g juustoraastetta

Lämmitä uuni 220 asteeseen. Sekoita taikina ja anna tekeytyä. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille. Ripottele päälle täytteet ja paista uunissa keskitasolla 25 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti