tiistai 13. kesäkuuta 2023

Kakkupohja

 Olen nyt pariin eri juhliin leiponut kakkupohjat Sokeriverstaan ohjeella. Nappasin reseptit talteen screenshotteina Sokeriverstaan instagram - stooreista. Pohjat on tukevoitettu öljyllä. Pohjia olen 15 cm, 20 cm ja 25 cm vuokiin. Vuokina käytän PME:n korkeita vuokia. En ole erikseen korppujauhottanut vuokia vaan pelkkä öljyspray on riittänyt ja vuoan pohjalle olen leikannut kakkupohjan kokoisen leivinpaperin palasen. Gluteenittomia kakkupohjia olen kokeillut tehä sekä tuosta Pirkan jauhoseoksesta että omasta riisijauho- ja maizenaseoksesta. Pohjista on tullut hyvät molemmilla tavoilla, mutta kyllä ne silti ovat gluteenittomaan tyyliin helpommin murenevia kuin normaalit pohjat. Tallennan nyt tämänkin reseptin tänne, jotta jatkossa löydän helpommin.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti