keskiviikko 11. heinäkuuta 2018

Pavlova

Meille piti tulla vieraita, joilla on laktoosi-intoleranssi ja gluteeniherkkyys. Päätin tehdä pavlovaa. Kävi kuitenkin niin, että vieraat eivät päässeet tulemaan, joten saimme nauttia itseksemme koko kakun. Aluksi harmitti, kun olin nähnyt vaivaa, mutta ei paljoa harmittanut enää sen jälkeen, kun sain kakkua naamani eteen. Tämä oli HERKULLISTA!!! Pohja oli juuri sopivan sitkeetä ja marjat ihanan makeita. En normaalisti ole niin perso makealle, mutta syön melkein mitä vaan, jos se on kuorrutettu kermavaahdolla. Sattuipa niin, että minulla oli vain kolme munaa kaapissa, hyvin toimi niinkin. Skaalasin alkuperäisen ohjeen 0,75-kertaisena. Täytteeksi laitoin pensasmustikoita, mansikoita ja vattuja. Oli kyllä niin NAM.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti