Tykkään tehdä ruokaa siitä mitä kaapeista löytyy. Tämä oli juuri sellainen "kaapin tyhjennys" -ruoka. Tässä ruoassa ei ollut mitään kovin kummoista, mutta hyvää siitä tuli.
Tarvitset:
1 sipuli
2 kynttä valkosipulia
öljyä paistamiseen
300 g kylmäsavulohta
½ purkkia viola valkosipulituorejuustoa
1 parsakaali
400 g pastaa
Keitä pasta ohjeiden mukaan. Silppua sipulit ja murskaa valkosipulin kynnet. Freesaa pannulla tilkassa öljyä kylmäsavulohen kanssa. Keitä samalla parasakaalin kukinnot suolatussa kiehuvassa vedessä (noin 5 min). Sekoita paistettu kala, pasta ja parsakaali ja sekoita lopuksi sekaan tuorejuusto. Mausta halutessasi esim. tuoreella chilillä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti