tiistai 6. huhtikuuta 2021

Parsakaalisavulohipasta

 Tykkään tehdä ruokaa siitä mitä kaapeista löytyy. Tämä oli juuri sellainen "kaapin tyhjennys" -ruoka. Tässä ruoassa ei ollut mitään kovin kummoista, mutta hyvää siitä tuli.

Tarvitset:

1 sipuli

2 kynttä valkosipulia

öljyä paistamiseen

300 g kylmäsavulohta

½ purkkia viola valkosipulituorejuustoa

1 parsakaali

400 g pastaa


Keitä pasta ohjeiden mukaan. Silppua sipulit ja murskaa valkosipulin kynnet. Freesaa pannulla tilkassa öljyä kylmäsavulohen kanssa. Keitä samalla parasakaalin kukinnot suolatussa kiehuvassa vedessä (noin 5 min). Sekoita paistettu kala, pasta ja parsakaali ja sekoita lopuksi sekaan tuorejuusto. Mausta halutessasi esim. tuoreella chilillä.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti