torstai 3. marraskuuta 2016

Taatelisuklaata vaiko suklaataatelia

Kävimme pari vuotta sitten Qatarissa ja Dubaissa. Sillä Lähi-idän reissulla rakastuin Chocodates-namusiin eli suklaalla kuorrutettuihin taateleihin tai taatelisuklaaseen. Myynnissä oli paljo eri versioita näistä herkuista. Osassa oli sisällä esimerkiksi mantelia. Suklaakuorrutuksen päällä saattoi olla vielä kookoshiutaleita tai pähkinärouhetta. Minulta löytyi kaapista suklaata ja taateleita. Tehtiin yhdessä mieheni kanssa näitä. Minä sulatin suklaata kattilassa samalla kuin mieheni poisti kiviä taateleista. Aluksi dippailin taateleita suklaaseen ja laitoin rasian pohjalle. Jossain vaiheessa huomasimme, että suklaata oli vähän liikaa taateleihin verrattuna niin kaadoimmekin loput suklaat suoraan taateleiden päälle. Tulikin aika paksu taatelisuklaalevy. Laitoimme rasian pakastimeen kovettumaan ja leikkasimme jäähtyneen levyn paloiksi. Edellisellä kerralla kuorrutin viikunoita suklaalla. Nekin maistuivat hyvin miehelleni.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti