maanantai 13. huhtikuuta 2015

After Eight -Mansikkapiiras suklaakeksipohjalla

Pääsin Hopottajien kautta testaamaan uutta kauppojen pakasteosastolta löytyvää Myllyn Paras Pyöreä Suklaataikinaa. Taikinasta voi tehdä piirakoita, keksejä tai esimerkiksi juustokakulle keksipohjia. Meille oli sopivasti yllättäin tulossa mieheni perhe kylään, joten päätin tehdä pikaisen juustokakkumaisen piiraan tästä taikinasta. Piiraasta tuli todella herkullinen, eikä se kauaa ehtinyt vanheta pöydässä. Lisätietoa tuotteesta löydät täältä (linkki).


Tarvitset:
1 pkt Myllyn Paras Pyörä suklaataikinaa
2 dl kuohukermaa
170 g maustamatonta tuorejuustoa
½ prk pehmeää maitorahkaa
oman maun mukaan sokeria
10 palaa After Eight -Suklaata
mansikoita koristeluun

Taputtele huoneenlämmössä sulanut suklaataikina irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille, minun vuokani oli halkaisijaltaan 22 cm. Laita uuniin paistumaan 180 asteeseen 20 minuutiksi.15 min kohdalla muotoilin reunavalli uusiksi lusikalla, jos se on päässyt valumaan, laita paistumaan vielä loppuajaksi. Jäähdytä paistunut pohja kunnolla ennen tarjoilua. Vatkaa täytettä varten kerma ja sekoita joukkoon lusikalla notkistettu tuorejuusto ja maitorahka. Mausta sokerilla oman maun mukaan. Sekoita lopuksi joukkoon pieneksi paloiteltu After Eight. Kaada pohjan päälle ja koristele mansikkaviipaleilla. Anna piirakan odottaa tunti tai pari ennen tarjoilua, jotta pohja pehmenee hiukan tai tarjoile heti, jos tykkäät rapeasta pohjasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti