torstai 16. huhtikuuta 2015

Maukas porkkanalla ja koskenlaskijalla tuunattu makaronilaatikko

Miten saada mies syömään porkkanaraastetta? Noh, piilottamalla se makaronilaatikkoon! :D Makaronilaatikko on maukasta arkiruokaa ja siitä riittää monelle päivälle. Mieheni mummi tuunaa makaronilaatikon aina koskenlaskijalla, näin makaronista tulee todella kermaisa ja maukas.


Tarvitset:
400 jauhelihaa
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
öljyä paistamiseen
400 g makaronia
(2-3 porkkanaa raastettuna)
(1 pss hernemaissipaprikaa)
1 pkt koskenlaskijaa (musta)
7 dl täysmaitoa
suolaa
pippuria

Laita vesi kiehumaan 3 litran kattilaan ja keitä makaronit kypsiksi. Freesaa silputtu valkosipuli ja sipuli kuumalla syvässä pannussa tilkassa öljyä. Heitä jauheliha perään ja paista kypsäksi. Kuutioi koskenlaskija ja sulata pannulla jauhelihan joukkoon. Lisää halutessasi joukkoon myös porkkanaraastetta tai pussillinen hemapaa. Kaada maito sekaan ja mausta suolalla ja pippurilla. Kaada makaronit vuokaan ja jauhelihakastike perään. Sekoita kunnolla. Paista 200 asteisessa uunissa, kunnes laatikko on hyytynyt. Aikaa tähän menee noin 30-40 min. Tarjoa ketsupin kera! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti