torstai 13. lokakuuta 2016

Muu Ping (grillattua possua thaimaalaisittain)

Olin jokin aika sitten thaimaalaisella kokkikurssilla. Teimme siellä grillattua possua, joka tarjoiltiin perinteisen thaimaalaista papaijasalaatin ja tahmariisin kera.



 

 Tarvitset:
500 g possua
3 kpl korianterin juurta
1 kynsi valkosipulia murskattuna
½ tl valkopippuria
3 rkl kalakastiketta
3 rkl soijakastiketta
3 rkl osterikastiketta
3 rkl rypsiöljyä
0,3 dl kookosmaitoa
50 g palmusokeria
varrastikkuja 

Sekoita possua lukuunottamatta kaikki ainekset sekaisin marinadiksi. Leikkaa possusta sopivankokoisia paloja/siivuja ja laita marinadin sekaan marinoitumaan huoneenlämpöön vähintään tunniksi tai yön yli jääkaappiin. Pujota marinoidut lihat tikkuihin ja paista pannulla tai grillaa grillissä kypsiksi. Tarjoile papaijasalaatin ja tahmariisin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti