Jääkaapista löytyi taas mustia banaaneja. Ei auttanut muu kuin ruveta vääntämään banaanikakkua. Banaanikakku on siitä hyvä kuivakakku, että se on kaikkea muuta kuin kuiva. Kakun tein niillä aineksilla mitä kaapista löytyi. Tarkoitti sitä, että alkuperäisen reseptin kermaviilin korvasin kreikkalaisella jogurtilla, margariinin korvasin neitsytkookosöljyllä ja vähensin määrän puoleen, korppujauhot korvasin kookoshiutaleilla...
Tarvitset:
2 kananmunaa
3 dl sokeria
2 kypsää banaania muussattuna
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
2 tl vanilliinisokeria
1 prk kermaviiliä (maustamatonta jogurttia)
200 g voisulaa (1 dl neitsytkookosöljyä)
3 dl vehnäjauhoja
(ripaus kanelia)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti