tiistai 26. tammikuuta 2021

Maailman paras pannukakku kevennettynä

 Olen vuosien varrella tehnyt pannaria googlettamalla "Maailman paras pannukakku" ja tekemällä ekan osuman reseptin mukaan. Nyt on vaan jostain syystä maku vähän muuttunut ja ohjeen rasva ja sokeri määrä tuntui vähän liialta, joten vähensin sokerin kolmasosaan ja rasvan puoleen alkuperäisestä. Alle kopioin ohjeen sellaisena kuin sen itse tein.

Ainekset:

4 dl     vehnäjauhoja     
½ dl     sokeria     
1 tl     leivinjauhetta     
1 tl     suolaa     
1 tl     vaniljasokeria     
8 dl     maitoa     
2     kananmunaa     
50 g     sulatettua margariinia

Sulata margariini. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää maito, munat sekä sulatettu, jäähtynyt margariini. Sekoita, kunnes seos on tasaista. Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 200-225 asteessa n. ½ tuntia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti