perjantai 8. tammikuuta 2021

Uunifetapasta vol. 2

Uunifetapasta on ollut meidän perheen luottoruokia jo pitkän aikaa. Se tulee niin nopeasti ja maistuu jopa perheen pienimmällekin paremmin kuin hyvin. Olemme muokanneet alkuperäistä reseptiä lisäämällä siihen parsakaalia. Tällä kertaa modasimme reseptiä vaihtamalla tomaatit pakastepinaattiin. Toimii näinkin mainiosti.

Vuokaan:
250 g fetaa
2 pss pakastepinaattia
2 parsakaalia
4 kynttä valkosipulia
(chiliä)
oliiviöljyä
suolaa
pippuria
 
Vuoka uuniin noin reiluun 200 asteeseen pastan keiton ajaksi, noin vartsiksi. Parsakaali jää tällä keittoajalla täydelliseksi eli vähän vielä kiinteäksi. Tuplaa paistoaika, jos haluat pehmeät kasvikset.Sekoita kypsät valutetut pastat kasvisten kanssa sekaisin ja eikun ääntä kohti.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti