Mieheni tykkää paljon pinaatilasagnesta, mutta en oikein jaksa tehdä arkena lasagnea, kun siinä on oma vaivansa. Mökillä olen kuitenkin aina tehnyt lasagnea ja niin tälläkin kertaa.Tällä kertaa tästä lasagnesta tuli oikein mehevää ja herkullista, kun otin ajoissa ulos uunista enkä antanut kuivua siellä kasaan. Tallennan reseptin nyt tännekin niin voin tehdä jatkossakin mehevää fetapinaatti(tonnikala)lasagnea. Lasagne olisi varmasti maistunut myös ilman tonnikalaa, mutta sitä löytyi valmiina kaapista, ja tykkään lisätä ruokaan jotakin proteiinipitoista pitämään nälkää loitolla. Tämä upposi hyvin myös 3-vuotiaallemme, vaikka tässä oli paljon "vihreää".
Täyte:
1 purjo (noin 250 g)
3 valkosipulinkynttä
300 g pakastepinaattia
öljyä paistamiseen
250 g fetaa/salaattijuustoa
(2 prk tonnikalaa)
Maitokastike:
1 litra maitoa
50 g voita/margariinia
1 dl vehnäjauhoja
hyppysellinen suolaa
12 levyä lasagnea
Freesaa pannulla tilkassa öljyä pilkotut purjot, murskatut valkosipulit ja pakastepinaatit. Murenna joukkoon feta/salaattijuusto. Laita sivuun odottamaan. Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti