torstai 17. elokuuta 2017

Pikainen tiikerirapupasta

Tein miehelleni pari päivää sitten todella pikaisen pastan niistä antimista mitä kaapista/pakastimesta taas sattuikaan löytymään. Ruoan valmistumiseen meni käytännössä sen verran aikaa kuin pastalla meni keittymiseen.


Tarvitset:
n. 100-150 g pastaa
n. 20 kpl tiikerirapuja kuorittuna/suolistettuna
pari kourallista minttua tai jotakin muuta yrttiä silppuna
1 valkosipulin kynsi murskattuna
(1 chili silppuna)
puolikkaan limen mehut
suolaa
pippuria
öljyä paistamiseen

(Ota tarvittaessa tiikeriravut sulamaan hyvissä ajoin.) Laita pastat keittymään kiehuvaan hyvin suolattuun veteen. Sekoita kuoritut/suolistetut tiikeriravut, silputut yrtit, murskattu valkosipuli, chili ja limen mehut. Paista pannulla tilkassa öljyä kypsäksi, miedolla lämmöllä. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita kypsä pasta pannulla kypsien tiikerirapujen kanssa ja tarjoile heti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti