sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Pitsa- ja pestopuustit

Tein jokin aika sitten illanistujaisiin pitsa- ja pestokierteitä. Eilen tein suolaista tarjottavaa ystäväni babyshowereihin. Tarjoilujen piti olla pyörämatkan kestävää. Päädyin näihin samoihin "suolaisiin pulliin" kuin mitä viimeksikin tein. Nämä eivät ole moksiskaan töyssyisestä pyörämatkasta. Tällä kertaa kierteistä tuli puusteja, kun leikkasin rullasta kolmioita ja litistin ne pellille puustimaiseen tyyliin. Taikina on taas sama kuin edellisessä reseptissä, kolmasosa jauhoista on ruisjauhoa. Pitsapuusteissa minulla oli täytteenä ketsuppia, oreganoa, juustoraastetta, kalkkunaleikettä ja paprikaa. Pestopuusteissa täytteenä oli pestoa, vuohenjuustoa, auringonkukansiemeniä sekä juustoraastetta. Molemmista tuli oikein hyviä. Puustimaisesta olomuodosta johtuen täytteet pysyivät hyvin sisällä paistamisen ajan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti