maanantai 23. marraskuuta 2020

Korealainen keittiö -kurssin satoa

 Kävin taas Vantaan aikuisopistolla ruokakurssilla, tällä kertaa kahden siskoni kanssa. Kurssin aihe oli korealainen keittiö. En ole aiemmin tehnyt korealaista ruokaa, joten paljon tuli uusia ainesosia ja mausteita. Kurssilla oli 11 ihmistä ja jakauduimme 5 ryhmään, joista 4 oli pareja ja yksi kolmen hengen ryhmä. Me siskokset luonnollisesti teimme yhdessä kolmistaan ruokaa. Saimme ensimmäisenä valita mitä haluaisimme tehä ja valitsimme korealaiset ohukaiset ja soijapapumuhennoksen. Kurssilla oli opettajana Marika Salonen, kannattaa käydä hänen instagramissaan (@helimarika.salonen) katsomassa hänen ruokiaan ja reseptejään. 

Reseptit:

Äyriäisletut (Haemul pajeon)

Dumpling keitto (Mandu guk)

Korealainen riisirulla (Kimbap)

Riisi (Bap)

Bulgogi Ssäm

Soijapaputahnamuhennos (Doenjang jjigae)

Chilinen kanawokki (Dak Galbi)

Riisi- ja  kasvissekoitus (Bibimbap)

Kimchi - ohjeita


 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti