maanantai 23. marraskuuta 2020

Korealainen keittiö: Soijapaputahnamuhennos (Doenjang jjigae)

Kävimme jokin aika sitten siskojeni kanssa Vantaan aikuisopiston Korealainen keittiö - ruokakurssilla. Siellä siskoni R teki tätä keittoa/pataa. Tämä oli todella mausteista ja hyvää. Itse ruoka on gluteenitonta, mutta doenjang-tahnassa on gluteenia. Rakkolevää voi löytää kuivattuna etnisistä kaupoista, etsi pakettia, jossa lukee dried kelp/dashima/dasima/kombu. Sain siitä rippeet kotiin ja nautin seuraavana päivänä etätyölounaana. Loput kurssin resepteistä löydät täältä.

Sempio - Doenjang (sis. gluteenia)

Kuivattu rakkolevä /Kelp, koreaksi Dashima

Kuivattu rakkolevä/Kelp, japaniksi Kombu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti