perjantai 17. tammikuuta 2014

Minimuffinit

Taas oli vuoroni viedä töihin perjantaipullaa. Pullaringissämme on siis 12 insinööriä ja minä olen ainoa nainen :D Onneksi he eivät ole hirveän kriittisiä tarjoilun suhteen. Minulta löytyy pari minimuffinivuokaa. Toisessa on 12 koloa ja toisessa 24. Saan kätevästi paistettua vuorotellen muffineja, kun teen isomman satsin. Tein muffinit sillä vanhalla hyväksi havaitulla ohjeella. Tällä kertaa piilotin muffineihin Fazerin sinistä, Kalevin mustikkavalkosuklaata ja Geishaa. Pojille ainakin maistui! :)



Suklaaminimuffinssit:
noin 24 kpl minimuffineja

75 g margariinia
1 dl sokeria
1 muna
1,5 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
1 rkl kaakaojauhetta
1,5 dl vehnäjauhoja
0,5 dl maitoa
100g suklaata (mitä tahansa kaapista löytyy)

1. Vatkaa muna, sokerit ja margariini sekaisin isossa kulhossa.
2. Sekoita kuivat aineet (vaniljasokeri, leivinjauhe, vehnäjauho ja kaakaojauhe) kulhossa ja sekoita taikinaan siivilän läpi.
3. Sekoita maito taikinan joukkoon.
4. Sekoita taikinaan rouhittu suklaa.
5. Annostele minimuffinivuokiin.
6. Paista uunissa 215 asteessa 10-15 minuuttia. Kokeile cocktailtikulla kypsyyttä.

2 kommenttia:

  1. Jep! Näihin ohjeisiin voi aina luottaa! valkosuklaa sisällä oli ihan sairaan hyvää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se Kalevin mustikkavalkosuklaa on just hyvää, kun se on valkosuklaata ja siinä on lisäksi riisimuroa ja mustikkamarmeladisattumia! :)

      Poista