Pohja:
2 dl mantelijauhetta
1 dl hasselpähkinärouhetta
3 meedjol taatelia
0,5 tl raastettua limen kuorta
0,25 tl kardemummaa
0,5 dl pakastemustikoita
Täyte:
3 banaania
1 dl pakastemustikoita
2 meedjol taatelia
0,5 tl kanelia
0,5 tl aito vaniljajauhetta
3 rkl neitsyt kookosöljyä
Pinnalle:
1 prk kookosmaitoa
ripaus aitoa vaniljajauhetta
kourallinen vadelmia
kaakaonibsejä
kookoshiutaleita
1. Poista taateleista kivet. Heitä pohjan ainekset kulhoon ja surauta sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi. Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla. Levitä massa tasaisesti vuoan pohjalle.
2. Paloittele banaanit ja poista taateleista kivet. Heitä täytteen ainekset kulhoon ja suurata sauvasekoittimelle tasaiseksi. Levitä täyte vuokaan pohjan päälle.
3. Laita vuoka täytteineen pakastimeen vähintään puoleksi tunniksi.
4. Käännä kookosmaitopurkki ylösalaisin ja avaa se pohjasta. Kaada kirkas neste pois. Säilö se vaikka smoothieta varten. Kaavi purkista kookoskerma (se tönkkö valkoinen osa) ja vatkaa se kuohkeaksi. Mausta vaniljajauheella.
5. Koristele kakku kookoskermalla, vadelmilla, kaakaonibseillä ja kookoshiutaleilla.
6. Nauti! :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti