torstai 12. helmikuuta 2015

Riisipuuro

Keitinpä miehelleni riisipuuroa, koska punainen maito oli menossa vanhaksi. En edes muista koska olen viimeksi riisipuuroa keitellyt. Hyvältä kuulemma maistui. Eipä kai tuota riisipuuroa voi hirveän pahasti tyriä. Puuron hän söi myskikurpitsakeiton jälkiruokana sokerin ja kanelin kera. :)

Ainekset:
2 dl puuroriisiä
2 dl vettä
1 l täysmaitoa
vajaa 1 tl suolaa

Kiehauta vesi kattilassa ja kaada riisit sekaan. Keitä riisiä pari minuuttia ja lisää sitten joukkoon maito. Anna maidon kiehua hiljalleen välillä sekoittaen. Puuron pitäisi valmistua reilun puolen tunnin aikana. Sekoita suola valmiin puuron joukkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti