perjantai 7. helmikuuta 2014

Erisan

Sain Hopottajat.fi-sivuston kautta Erisanin uutuustuotteita testattavaksi. Aikaisemmin olen Erisanilta käyttänyt kosteusvoiteita. Erisanin tuotteet ovat hellävaraisia, hajusteettomia ja lisäaineettomia. Tuotteet on valmistettu Suomessa ja ne on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa. Erisanilta löytyy kattavasti tuotteita ihonhoitoon, hiustenhoitoon, pyykinpesuun. Niitä löytyy päivittäistavarakaupoista ja ovat hintatasoltaan kohtuullisen edullisia.


Kosteuttava kuorintavoide: Levitetään hierovin liikkein kasvoihin kostutetulle iholle, vältä herkkää silmänympärysaluetta. Huuhdellaan huolellisesti vedellä. Käyttö 1-2 kertaa viikossa tai tarpeen mukaan. Mikrorakeet poistavat kuollutta ihosolukkoa ja epäpuhtauksia. Sisältää rauhoittavia ja kosteuttavia ainesosia (Panthenol ja glyseriini). Sopii kaikille ihotyypeille.   

Uudistava silmänympärysvoide: Levitetään aamuin illoin puhdistetulle iholle. Sisältää A, E ja C-vitamiinia sekä Hyaluronihappoa. A-vitamiini edhistää ihon uudistumista ja ennalta ehkäisee ihojuonteiden syntyä. E-vitamiini ylläpitää ihon luonnollista kosteutta ja joustavuutta. C-vitamiini ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista. Hyaluronihappo vahvistaa ihon omaa kosteustasapainoa ja säilyttää ihon pehmeyden.

En käytä meikkiä enkä muitakaan naamarasvoja. Ihoni on kuivaa sorttia ja sitä rasvailen päivittäin varsinkin talvella. Tällä hetkellä käytän Dermosilin ohutta Punainen Appelsiini ihonhoitovoidetta. Sitä läträän koko kropalle ja naamallekin... Sieltä tilailen yleensä myös shampoot, hoitoaineet ja käsisaippuatkin. Tämän kuukauden ajan rasvaan ja kuorin naamani tuolla Erisanin kosteuttavalla kuorintavoiteella ja voitelen silmänympärykseni tuolla toisella aineella. Mahtaa olla naama shokissa näistä hienoista tuotteista :D Palaan kuukauden lopussa kertomaan tuomioni näistä Erisanin uutuuksista. Hopottajien sivustolta löytyy lisätietoa kampanjasta. Sieltä pääset myös liittymään suosittelijaksi, jos kiinnostuit itse hopottamisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti