lauantai 15. helmikuuta 2014

Oral-B

Buzzadorina pääsee kokeilemaan ja arvostelemaan uusia tuotteita. Pääsin mukaan Buzzadorin Oral-B -kampanjaan. Sain testattavakseni Oral-B Floss Action, TriZone ja 3D White sähköhammasharjan harjasvaihtopäitä ja Oral-B Pro-Expert hammastahnan. Nämä vaihtopäät sopivat kaikkiin Oral-B sähköhammasharjoihin (lukuunottamatta Pulsonicia).


Oral-B Floss Action -harjaspään Micropulse-harjakset ulottuvat syvälle hammasväleihin ja poistavat plakkia tehokkkasti. Oral-B TriZone -harjaspään kolmen toiminnon innovatiivinen puhdistustekniikka poistaa plakin syvältä hammasväleistä, jolloin plakinpoisto on ylivoimaista tavalliseen käsikäyttöiseen hammasharjaan verrattuna. Oral-B 3D White -harjaspää on taas suunniteltu poistamaan värjäytymät hellävaraisesti ja luonnollisesti. Hammaslääkäreiden innoittama kuminen kiillotuskuppi poistaa hammaspinnoilta esimerkiksi kahvin, teen ja tupakan auheuttamia värjäytymiä. Oral-B:n tuotevalikoimasta löytyy kahtatoista erilaista harjapäämallia. Suositushinta harjaspäille on 15,90 e ja näitä saa ostettua melkein joka marketista.

Asun töideni takia viikot aina eri taloudessa kuin viikonloppuisin. Toisesta taloudesta löytyy Oral-B Professional Care 3000 ja toisesta Oral-B Trizone xxx sähköhammasharjat. Aktiivisesti minulla on käytössä TriZone- ja Precision Clean-harjaspäät. Käytän sähköhammasharjoja, koska olen melko laiska hampaiden harjaaja. Hampaita pitäisi harjata pari minuuttia kerrallaan aamuin illoin. Nuo minun sähköhammasharjani antavat sellaisen sykähdyksen puolen minuutin välein ja kahden minuutin kohdalla tulee kovempi ja pidempi sykähdys. Tiedän niistä harjanneeni tarpeeksi kauan. Samoin niissä on paineentunnistin, ja ne pysähtyvät hetkeksi, jos painan harjaa liian kovaa. Tuo TriZone-harjaspää on omakäyttämistäni tämän hetkinen suosikki. Se on melko iso harjaspää suhteeessa noihin muihin vaihtopäihin. Sillä saa kerralla isomman alueen harjattua. Tuo Precision Clean -pää on taas pienempi ja näppärämpi. Sillä saa hyvin nuo taaimmaisetkin hampaat puhtaaksi. Innolla odotan varsinkin tuon 3D White -harjaspään kokeilemista. Saatan juoda työpäivän aikana kolmekin kupillista teetä, ja se on jättänyt värijälkensä hampaisiini. Katsotaan tuleeko tuolla 3D-päällä tuloksia.

3 kommenttia: