Tämä mutakakku on pikkusiskojeni lempparia. Ohje on Mia Öhrnin kirjasta Uudet suklaaherkut. Mutakakun on tarkoitus jäädä raa'aksi sisältä. Kannattaa siis rohkeasti ottaa kakku uunista ulos tasan 12 minuutin kohdalla. Tarjoilen tämän yleensä yön yli jäähtyneenä. Tällä kertaa mutakakun
kanssa oli kookoskermavaahtoa ja pakastevadelmia sulatettuna.
Mutakakku:
150g voisulaa
3 munaa
3 dl sokeria
3,5 dl vehnäjauhoja
1 dl tummaa kaakaojauhetta
1 rkl vaniljasokeria
ripaus suolaa
1. Vatkaa
munat ja sokeri kevyesti sekaisin. Lisää sulatettu hiukan jäähtynyt
voi.
2. Sekoita loput (kuivat) aineet sekaisin ja lisää seos taikinaan.
3. Kaada 22cm halkaisijaltaan olevaan vuokaan ja paista 200 asteessa uunin alaosassa 12min.
2. Sekoita loput (kuivat) aineet sekaisin ja lisää seos taikinaan.
3. Kaada 22cm halkaisijaltaan olevaan vuokaan ja paista 200 asteessa uunin alaosassa 12min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti