lauantai 1. maaliskuuta 2014

Krulla

Oletteko kuulleet Krulla-kahvilasta? Krulla on wieniläistä ruokaa ja konditoriaherkkuja tarjoileva konditoriakahvilaravintola. Krulla taitaa olla yksi juuri nyt telkkarissa meneillään olevan "Suomen paras leipomo"-sarjan konditorioista. Kävimme poikaystäväni kanssa maistamassa Raclettea ja Krullan jälkiruokabuffettia CityDealin tarjouksella kuluneella viikolla. Emme olleet aiemmin syöneet raclettea, joten ei ollut ennakko-odotuksiakaan sen suhteen. Raclette on siis puolikovaa rasvaista juustoa, jota sulatetaan pöytägrillin pienillä pannuilla ja samaan aikaan grillillä paistetaan erilaisia lisukkeita. 

Krullan Racletessa oli lisukkeina parsakaalia, herkkusieniä, pihviä, aurinkokuivattua tomaattia, marinoitua punasipulia, suolakurkkua, marinoitua paprikaa, perunaa ja hillosipulia itse Raclette-juuston lisäksi. Racleten jälkeen maistelimme Krullan jälkiruokabuffetin antimia. Tarjolla oli mm. mantelikakkua, macaroneja, sacher-kakkua kermavaadon kera, kahta erilaista moussekakkua, montaa erilaista moussejälkkäriä pienissä laseissa, mousseleivosta ja tuulihattua moussetäytteellä. Raclette oli ihan hyvää, mutta sitä olisi ehkä voinut olla vähän enemmän. Tykkäsin erityisesti pihvistä, juustosta, hillosipuleista ja herkkusienistä. Jälkiruokabuffet ei oikein vakuuttanut meikäläistä. Tuntui, että koko pöytä notkui pelkkää moussea ja itsehän en ole moussen ylin ystävä. 

Raclette-lisukkeet
Leipä
Lisukkeet paistumassa grillillä
Raclette-annos koko komeudessaan.
Jälkiruokabuffetin antimia
Jälkiruokabuffetin antimia
Oma jälkiruoka-annokseni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti